Bushnell TrophyCam Agressor Görülmez LED Fotokapan Kamera / Kamuflajlı - 119877

-8% Tükendi Bushnell TrophyCam Agressor Görülmez LED Fotokapan Kamera / Kamuflajlı - 119877

TROPHY CAM HD AGRESSOR en zorlu doğa şartlarına dayanıklı olarak üretilmektedir. Yeni tasarımlı güçlendirilmiş kablo kanalı ve yeni kapak kilit mandalı ile maksimum güvenlik sağlar. düşük görünürlükte 36 led ile 30 metre gece görüş aydınlatması sağlayan TROPHY CAM HD AGRESSOR gelişmiş PIR sensörü ile 30 metre mesafeye kadar hareket tespiti yapabilmektedir.24MP yüksek çözünürlükte fotoğraf ve Full HD video kayıdı yapabilen TROPHY CAM HD AGRESSOR 0.2 saniye tepki süresi ile hiç bir görüntüyü kaçırmaz.
Özel saptanmış ayar menüsü ve uzatılmış kullanım ömrü ile sınıfının en iyi fotokapanıdır.

  • 0.5sn yenileme süresi
  • 30m sensör algılama mesafesi
  • Kolay kurulum için önceden ayarlanmış menüler ve arkadan aydınlatmalı 5 yönlü düğmeler
  • Dinamik video kayıdı
  • Eşsiz gece görüş aydınlatması ve yüksek kalite
  • 0.2 sn tepkime süresi
  • -20 ila 60°C arası çalışma sıcaklığı
  • Değiştirilebilir alan tarama modu (1 ila 60dk arası)
  • -20 ila 60°C arası çalışma sıcaklığı
  • 30 metre PIR sensör menzili
  • Bir set bataya ile 1 yıl çalışma süresi
  • Ayarlanabilir bağlantı kayışı
  • SD kart yuvası
  • Hibrit çekim modu ile her tetiklemede aynı anda video ve fotoğraf kaydı

Fotokapan Özellikleri
Wireless BağlantıYok
Çözünürlük24MP
PIR SensörDüşük / Orta / Yüksek / Oto
Gece Görüş Flaşı36 siyah LED / 30metre
LCD EkranRenkli LCD
Tarih/Saat/Sıcaklık/Ay Fazı BilgisiVar
GPS Konum BilgisiVar
Güç KaynağıAA tip pil (4-8 adet)
Solar Panel DesteğiVar
Batarya Ömrü1 yıldan fazla
Video Çözünürlüğü1920x1080p
Video Süresi60sn kadar
SD Kart Kapasitesi32GB
Alan Tarama 2XVar
Ses kayıtVar
Hibrit ÇekimVar


MAKSİMUM GÜVENLİK İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ GÖVDE TASARIMI
eni tasarım, güçlendirilmiş kablo bağlantı kanalı ve yeni kapak kilit mandalı ile en yüksek güvenlik için tasarlanan TROPHY CAM HD AGRESSOR darbeye dayanıklı şok plastik gövdesi ile en zor şartlar için üretilmiştir. Kameranızın doğrudan bağlanması gerektiği durumlarda, sabitlendiği yerden sökülerek alınması gibi istenmeyen durumların önlenmesi için kamera arkasında bulunan yeni kablo bağlantı kanalı, ana gövde ile yekpare olarak üretilen kalın ve tok şok plastik aksamdan üretilerek kamera gövdesinin çelik kablo bağı ile kullanılmasına olanak tanır. Kamerada çekilen görüntülerin muhafaza edildiği hafıza kartı ve kamera ayar menüsünün güvenliği için tasarlanmış yeni kapak mandalı ve kilit askısı kamera kapağının başkaları tarafından açılmasını engeller.



YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK VE EN HIZLI TEPKİ SÜRESİ

Yüksek kalitede 24MP kamera ile donatılmış TROPHY CAM HD AGRESSOR, 0.2 saniye tepkime süresi ile en gelişmiş doğal yaşam kayıt kamerası olmanın haklı gururunu yaşıyor. 2, 8 ve 24MP çözünürlükte farklı büyüklüklerde fotoğraf çekimi yapabilen TROPHY CAM HD AGRESSOR 0.2 saniye tepki süesi ile en hareketli objeleri dahi kaçırmadan kayıt altına alabilir. 1920x1080 Full HD video çözünürlüğü ile TROPHY CAM HD AGRESSOR gece-gündüz yüksek kalitede video kayıt yapabilir. Hybrit Capture modu ile kameranızı hareket algıladığı anda istediğiniz adet fotoğraf çekimi ve ardından video kayıt yapabilecek şekilde programlayarak aynı görüntüden yüksek çözünürlükte video ve fotoğraflara tek seferde ulaşabilirsiniz.


UZUN MENZİL, YÜKSEK HASSASİYET

Tamamen görünmez tipte 36 adet infrared LED ile 30 metre gece görüş aydınlatması sağlayan TROPHY CAM HD AGRESSOR uzak mesafeden detaylı görüntülere ulaşmanız düşünülerek üretilmiştir. Gelişmiş PIR sensörü ile 30 metreden hassas hareket tespiti yapabilen TROPHY CAM HD AGRESSOR düşük,orta, yüksek ve otomatik seçenekleri ile değiştirilebilir sensör hassasiyeti sayesinde kameranızın amacınıza göre programlanmasına olanak tanır.



ZOR ŞARTLARA DAYANIKLI GÖVDE

Bushnell TROPHY CAM HD AGRESSOR serisi en zorlu doğa şartlarına dayanabilecek şekilde üretilmiştir. Yağmur, kar gibi zorlu şartlar için şok plastikten üretilmiş ve o-ring conta ile yalıtılmış su geçirmez gövde yapısı ile dış ortamda uzun süreler kesintisiz çalışabilir. Dayanıklı gövde ve yüksek sızdırmazlığa sahip gövdesi -20 ile +60°C arası sıcaklıklarda kesintisiz ve yüksek performansla çalışabilecek şekilde üretilmiştir.


32GB SD KART DESTEĞİ

TROPHY CAM HD AGRESSOR dahili SD kart yuvasına takılan SD kart üzerine kayıt yapar. 32GB'ye kapasiteye kadar tüm SD kart büyüklüklerini destekleyecek şekilde üretilmiştir. Yüksek hızda yazma kapasitesine sahip kartlarla dahi tam uyumlu çalışabilecek şekilde üretilen TROPHY CAM HD AGRESSOR bu sayede yüksek çözünürlükteki video kayıtlarında dahi takılma, atlama yapmadan kesintisiz kayıt sağlar.



AKSESURALAR İLE KULLANIM

Bushnell TROPHY CAM HD AGRESSOR uzun süreli kullanımlar için güç tüketimini karşılamak üzere uyumlu güneş enerjisi paneline bağlanabilir. (Model No:119756C) TROPHY CAM HD AGRESSOR çalınma ve tahrip edilmeye karşı ekstra dayanıklı çelik koruma kutusu (Model No:119754C) ve çelik bağlantı kablosu (Model No:119518C) ile kullanılabilir.


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Ücretsiz Kargo

1000TL ve Üzeri Siparişlerde

  • Görüntüleme: 6294
  • Marka: Bushnell
  • Ürün Kodu: 153 05 60 008
  • Stok Durumu: Tükendi
1  satılan ürün
  • 2.624,32TL
  • 2.427,50TL

 

 

Tüm Ürünlerimiz 2 Yıl Türkiye Distribütörü Garantisi Altındadır

 

 

 

 

 

Fiyatlarımıza KDV Dahildir. Ürünler Orjinal Kutusunda Adınıza Faturalı Olarak Gönderilmektedir.